2017. október 31., kedd

Halloween - BTK Book Tag



Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub újabb szellemes Halloween turnéján.
Idén egy egyszerű, de nagyszerű vicces kis BTK halloween taggel készültünk, melyben a Halloweené és a BTK tagoké a főszerep. Kövesd az egész napos turnét és tudd meg mennyire bízunk mi egymásban Halloween éjszakáján, kit minek öltöztetnénk be, és, hogy szerintünk ki hogyan töltené az éjszakát.Tarts velünk, ha mersz és játssz velünk könyves ajándékokért!





Ki az a BTK-s tag, akinek oldalán bátran szembeszállnál Pennywise-zal?

Gyakorlatilag bárkién, amíg ők töltik be az áldozat szerepét és nem én. De ha biztosra akarnék menni, akkor Andit vagy Lupit választanám, szerintem ők kellően badassek ahhoz, hogy letöröljék a (sminket) vigyort Pennywise arcáról. Ráadásul Lupi már túlélt egy T-Rex támadást Szlovákiában, és még a nem raptor raptorokat is megszelídítette. Ezek után mit neki Az?


Melyik BTK-s tag halloween jelmeze lenne a) legijesztőbb, b) legviccesebbek c.) leggázabb?

Ahogy láttam, Lupi most éli a nagy Pennywise korszakát, így egyből nekiítélném a legijesztőbb jelmez címet, tekintve, hogy bohóc fóbiám van, és simán kinézem belőle, hogy megtestesítené legvadabb rémálmaimat. De egészen biztos vagyok benne, hogy Fummie sem sokkal maradna le mögötte.
Legviccesebb téren viszont nem tudok mást megnevezni, mint Toffy-t. Toffy egy két lábon járó humorforrás, amihez adjatok hozzá egy csipetnyi - legjobb értelemben vett - őrültséget... öhm, na jó... mehet több csipetnyi is, és tetszés szerint fűszerezzétek meg elvetemültséggel. Gyakorlatilag bármi kitelik tőle.
Leggázabbatt nem tudok megnevezni. A csapatot elég kreatívnak ismertem meg, ráadásul épp elég kereke hiányzik mindenkinek ahhoz, hogy rossz jelmez ne szülessen. Végső esetben pedig megfenyegethetnénk Deszy-t, orozzon el néhányat a színházból...


Ki az a BTK-s tag, akitől soha nem mernél elfogadni cukorkát?

Andi, Toffy és Fummie. De az ügyvédeim távollétében ennél többet nem mondhatok, különben holnaptól nem csak a cukorkáiktól kéne rettegnem.


Melyik BTK-s taggal mennél halloweeni cukorka gyűjtésre?

Mindenkivel! De, ha ki kéne emelnem pár embert, akkor Toffy-t, Andit, Fummie-t, Lupit, Kelly-t és Deszy-t mondanám. A társaságukban garantáltan nem unatkoznék, ráadásul nulla alkohol nélkül is úgy festenénk, mint a részeg elmebetegek, akik most szabadultak a diliházból. Ezenkívül a Tökös ötösöm minden tagjának kitaláltam már egy jó kis szerepet.
Kelly a kedvességével próbálna cukorkát kicsikarni az emberekből, míg Deszy seperc alatt elvonná a figyelmüket bármilyen témával, mi pedig simán kilophatnánk addig az összes csokit a kosarukból.
Fummie-t a gyerekeknél alkalmaznám, hihetetlenül imádja őket, úgyhogy részéről elég egy pillantás, máris miénk a zsákmány. De ha mindez mégsem működne, a Toffy-Lupi-Andi trió kiütéssel győzne. Andit látom is magam előtt egy bazi nagy gránátvetővel, Lupit egy piros lufival, Toffy pedig önmagában fegyver.


Ki az a BTK-s tag, aki inkább ijesztegetné a gyerekeket, mintsem csokit adjon nekik?

Fummie és én. Hasonló szeretettel viseltetünk a gyerekek iránt, imádjuk őket (nem). :D


Melyik BTK-s tag szervezné a legőrültebb bulit?

A közösen választ kilőtték a többiek, úgyhogy Andit mondom. Vagy Toffy-t. Mind a ketten elég elvetemültek, és úgy tippelem, legalább az egyikük elég jártas az ilyesmiben. De részemről tök mindegy, ki szervezi, csak szervezze. Teljesen beindultak az agytekervényeim, látom magam előtt a fura koktélokat, a mindenfélének beöltözött embereket, a pókhálós-kísértet járta helyszínt, és sok mást is... :D


Milyen jelmezbe öltöztetnéd a többi BTK tagot? 

Lupi (Kelly & Lupi olvas): Pennywise vagy Rhys
Andi (Függővég): Kylo, esetleg valami bőrruhás, fegyveres, seggszétrúgós hősnő
Toffy (Insane Life): Kenyon, illetve bármi, aminek köze van Kenyonhoz
Fummie (Bibliotheca Fummie): Fumax csapat valamely tagja; végső megoldásként Buruu vagy Mark Watney
Deszy (Deszy könyvajánlója): Piton, de ha az nem jönne össze, akkor Dahlia Dursley
Szandi (Always Love a Wild Book): Szandit a Hollófiúk valamely tagjaként simán el tudom képzelni, vagy valami jó kis fantasy karakter jelmezében.
Kata (MFKata gondolatai): Belle (de most mondom, a Szörnyeteget felejtsd el!)
Ivett (KönyvParfé): L'ecsó
Kelly (Kelly & Lupi olvas): a profilképén látható angyal
Patrícia (Szembetűnő): az irodalom híres nőalakjainak bármelyikeként el tudom képzelni Patríciát
Esetemben (igen, hiába vagyok Lilla, a többieknél Rami néven láthattok) pedig tök jól belőtték a többiek a kalóz(khm, egy bizonyos kapitány)-árnyvadász vonalat, bár kiegészíteném a sort Trónok harcával, vagy ha előtte megvágna valaki egy komplett plasztikai sebészetre szolgáló utalvánnyal, akkor Celaena is szívesen lennék. De addig is Yo-ho!




Nyereményjáték


Az idei Halloweeni turnénk nyeremény játékában 3 db könyvet sorsolunk ki. Az, hogy melyik ez a három könyv, úgy gondoltuk legyen titok, azt viszont eláruljuk, hogy három szörnyen jó meglepetésről van szó (nem feltétlen horror a könyveket azok között soroljuk ki, akik az alábbi feladatot hibátlanul teljesítik:
Párosítsátok össze az alábbi Halloween tököket a turnéban részt vevő BTK tagokkal, vajon ki melyik tököt faraghatta? *a képek illusztrációk, valójában nem mi faragtuk őket*
Kizárólag csak Magyarország területére postázunk. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Felső sor balról jobbra: Acheron, Pennywise
Alsó sor balról jobbra: Jack Sparrow kapitány, Kylo Ren






Nézzetek be a többi állomásra is

4) Dreamworld

1 megjegyzés: