2018. március 20., kedd

Nyerj páros belépőt a Nap nap után c. filmre!


Március 22-én kerül mozikba a Nap nap után c. film, mely David Levithan azonos című regénye alapján készült. A könyvről ide kattintva olvashatjátok a véleményemet, de amit érdemes tudni róla: Gyönyörű, izgalmas, egyben szomorú és elgondolkodtató történet a szerelem legtisztább formájáról, melynek nem szab határt a fizikai test. Kész érzelmi hullámvasút.


David Levithan: Nap nap után

Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 312 oldal
Rendelési link: filmes borító
Beleolvasó: itt olvasható

Fülszöveg:
„A” sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy is a maga útján rendesen, mígnem egy reggel „A” Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva „A” jól bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni. David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben „A” életének és szerelmének bonyolultságát, melyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a mindennap valaki más testében formát öltő „A”-t.



A film


A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?






Nyereményjáték


A Maxim Kiadó jóvoltából most lehetőségetek nyílik megnyerni egy darab páros jegyet, melyet bármelyik Cinema City moziban beválthattok.
Ehhez nem kell mást tennetek, mint:
1) ...kedvelni a Dream Válogatás és Dreamworld facebook oldalakat.
2) ...a rafflecopter megfelelő sorába megírni, ha A-hoz hasonlóan naponta más-más testben ébrednétek, melyik az a könyvszereplő, színész, énekes vagy híresség, akinek 24 órára a bőrébe bújnátok
3) Extra pontokat is szerezhettek, ha instán követni kezditek a dreamworld_blog és dream_valogatas profilokat. (Rafflecopterbe írjátok meg, milyen névvel teszitek.)
Figyelem! A mozijegyeket a kiadó csak magyarországi címre tudja postázni, a nyertesnek pedig 24 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolok. A játék vasárnapig tart, hétfőn sorsolok. Sok siker!


3 megjegyzés: