2018. április 9., hétfő

Nyerj páros belépőt az Éjjeli napfény premier előtti vetítésére!


Április 19-én kerül mozikba az Éjjeli napfény c. film Bella Thorne és Patrick Schwarzenegger főszereplésével, mely Trish Cook azonos című regénye alapján készült. A Maxim Kiadó jóvoltából - a film premierjével egyidőben - hazánkban is megjelenik a könyv, melyről hamarosan majd a véleményemet is olvashatjátok. 


Trish Cook: Éjjeli napfény

Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 256 oldal
Rendelési link: filmes borítós
Beleolvasó: itt olvasható

Fülszöveg:
A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak.
Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét.
Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.




A film


A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak.
Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét...






Nyereményjáték


A Maxim Kiadó jóvoltából most lehetőségetek nyílik megnyerni egy darab páros mozijegyet az Éjjeli napfény premier előtti vetítésére. Fontos, a jegy ezúttal meghatározott időpontra, helyre szól! A vetítés április 18-án, szerdán lesz 19 órától a Mi Mozinkban Óbudán. 
Ahhoz, hogy nyerjetek, nem kell mást tennetek, mint:
1) ...kedvelni a Dream Válogatás és Dreamworld facebook oldalakat.
2) ...a rafflecopter megfelelő sorába megírni, ha Katie-hez hasonló problémával küzdenétek, mi lenne az az egy dolog, ami legjobban hiányozna a nappali életből?
EXTRA PONTOKAT is szerezhettek, amennyiben:
3) instán követni kezditek a dreamworld_blog és dream_valogatas profilokat. (Rafflecopterbe írjátok meg, milyen névvel teszitek.) 
4) Az alábbi Facebook poszt alatt betagelitek azt, akivel megnéznétek a filmet (nem kötelező tényleg őt vinni, ha nyertek), és a hozzászólás linkjét beszúrjátok a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! A mozijegyeket csak a megadott időpontban és helyszínen lehet érvényesíteni, a nyertesnek pedig 24 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolok. 
A játék szombatig délelőttig tart, délután sorsolok. Sok sikert!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése